Index Vakbarát Hírportál

Napokon belül dönt Storckról az MLSZ

2017. június 11., vasárnap 20:55

A Magyar Labdarúgó Szövetség twittere szerint a jövő héten hallgatják majd meg Bernd Storck beszámolóját az andorrai égés után, és megtárgyalják a kialakult helyzetet.

Csányi Sándor MLSZ-elnök a vereség után azt mondta, nem akar hirtelen felindulásból dönteni, kell néhány nap, amíg levonják a konzekvenciát. A meghallgatást is maga Csányi kezdeményezte. 

Bernd Storck szövetségi kapitány közvetlenül a vereség után nem akart mentegetőzni: "Nem lehet a műfűre, nem lehet a sérültekre fogni, ezért vállalni kell a felelősséget, én leszek az első, aki ezt megteszi" - nyilatkozta akkor. 

Beszédes az is, hogy Storck vasárnap este az M4-nek adott volna interjút, ám háromnegyed órával a műsor előtt lemondta a szereplést. 

"Sajnálattal mondtam le a mai interjút. Nem vagyok az az ember, aki szeret kapkodva dönteni, nyilatkozni. A mostani helyzet különleges, így nekem is több időre van szükségem, hogy összefoglaljam és megosszam a nézőkkel, a magyar válogatott szurkolóival a mondandómat. A jövőben – mint eddig is - nyitott vagyok a megkeresésekre, és szívesen elmondom a véleményem" - olvasható az M4-nek eljuttatott közleményben.

A magyar futballválogatott a sikeres nyári Eb-szereplés után nagyon rosszul áll a vb-selejtezőn: eddig csak két meccset nyert meg, egyen ikszelt, hármat elvesztett, a kijutás már elúszott. 

A csapat formája siralmas: legutóbbi négy meccsét elvesztette, és gólt sem szerzett ezeken a találkozókon. 

Rovatok