Index Vakbarát Hírportál

A brazilok egy passz után góllal sokkoltak

2017. június 13., kedd 15:17

Brazília könnyedén legyőzte a hétvégén startoló Konföderációs Kupára készülő ausztrál futballválogatottat. Már 10 másodperc után 1-0 volt az eredmény, a végén pedig 4-0.

Az ausztrálok hátra rúgták a középkezdést, és ezután már az első passz sem sikerült. Giuliano belelépett az átadásba, majd máris indította Diego Souzát, aki tíz méterről elgurított a kapus mellett.

A gyors gól után összeszedték magukat az ausztrálok, több mint egy órán keresztül nem kaptak gólt, de a meccs utolsó harmada megint a brazilokról szólt.

A 62. percben a szögletre berobbanó David Luiz fejese még a felső lécre ment, de három további fejelés után végül begyötörték a kapuba a labdát.

A 75. percben a felállt és nagyon statikus védelmet játszották ki egy kényszerítővel, az akció végén Taison gurított kapuba, majd a 93. percben megint egy szögletet használtak ki. Diego Souza fejelt nagyon könnyen kapuba.

Az ausztrálok szerdán utaznak Oroszországba, a Konföderációs Kupa helyszínére, ahol Kamerunnal, Chilével és Németországgal szerepelnek majd azonos csoportban.

Rovatok