Index Vakbarát Hírportál

Ennyit a nyár nagy bizniszéről

2017. június 14., szerda 10:13

A nyár egyik legnagyobb átigazolása lehetett volna Antonie Griezmanné, a francia csatárt ugyanis leginkább a Manchester United vitte volna az Atlético Madridtól, ám ebből már biztosan nem lesz semmi.

Nemcsak azért, mert a spanyol csapat idén nyáron sem regisztrálhat új játékost, és ezért ésszerűtlen lenne annyira fontos játékost elengedniük, mint Griezmann, hanem mert a francia 2022-ig hosszabbított a csapatával, vagyis jó ideig még biztosan Madridban marad. Pedig nemrég még ő maga is arról beszélt, hogy 10-es skálán 6-ra tenné annak az esélyét, hogy a Unitedhez igazol, bár a Madridban maradását ennél magasabb szintre tette akkor is.

„Mindenképpen azzal kezdeném, hogy elnézést kérek az emberektől, akik félreértették korábbi nyilatkozataimat. Talán nem jól fejeztem ki magam, vagy valaki ott akart szenzációt látni, ahol nem volt. Amióta ide igazoltam, mindent megtettem a klubért, a csapattársaimért, az edzőkért, és boldog vagyok, hogy még egy szezont maradhatok majd itt” – mondta Griezmann, arra utalva, hogy eddigi szerződése eredetileg 2021-ig szólt.

Rovatok