Index Vakbarát Hírportál

Hármas alázás után lőtte első unitedes gólját Lukaku

2017. július 18., kedd 09:22

Egyelőre remekül alakul a Manchester United amerikai felkészülése, hiszen második meccsüket is megnyerték, az LA Galaxy 5-2-es elintézése után a Real Salt Lake-et verték magyar idő szerint kedd hajnalban 2-1-re. A meccsen meglőtte első gólját új csapatában a nyár eddigi legdrágább igazolása, Romelu Lukaku.

Ráadásul nem is akármilyen gólt lőtt, három ellenfelet semmisített meg másfél csellel. A belga csatár az első gólt szerző Henrih Mhitarjan középre érkező indítása után már egyből lőhetett volna, ő viszont inkább cselezni kezdett két védő és a kapus között. Az első csellel elfektette a védőt, aki kiütötte a kapust, innen meg már könnyű dolga volt, a második védő háta mögött egy fél üres kapu várt rá.

A 75 millió fontért vett Lukaku góljával fordított a United, a Salt Lake ugyanis a 23. percben Luis Silva góljával vezetést szerzett. A United pénteken a városi rivális Manchester City ellen folytatja az amerikai turnét már a nemzetközi bajnokok kupáján, majd vasárnap a Real Madrid következik nekik, hogy aztán csütörtökön a Barcelona ellen fejezzék be minitornát.

Rovatok