Index Vakbarát Hírportál

A PSG ledobná a 222 milliós Neymar-bombát

2017. július 18., kedd 08:15

Hétfőn egyetlen kisebb pletyka elég volt ahhoz, hogy a Paris Saint-Germain egyetlen átigazolási ajánlattal lekörözze azt a 189 millió eurót, amit a Milan idén nyáron költött eddig, összesen 9 játékosra. A franciák 222 milliós, természetesen rekordot jelentő ajánlatáról azután kezdtek el írni, hogy megjelent a Barcelonához közeli lapnak mondható Sportban, hogy Neymar nem érzi magát túl jól a katalánoknál.

Leginkább az a baja, hogy Lionel Messi játéka elnyomja az övét, és így nem tud a kellő mértékben fejlődni, ami 25 évesen nem túl ideális, főleg, hogy Neymar szeretne már egyedül szupersztár lenni valahol, nem pedig másodhegedűs Messi mellett. Már persze, ha igaz, amit a Sport ír.

Az biztos, hogy a PSG simán ki tudná fizetni a brazil 222 millió eurós kivásárlási árát, ami után évi 30 millió eurós fizetést adnának neki. Persze lehet, hogy Neymar és ügynökei csak ilyen pletykák híresztelésével próbálnak nyomást helyezni a Barcelonára egy fizetésemelés reményében, ám mivel a klub jelenleg Messivel tárgyal a hosszabbításról, Neymar pedig nem rég, tavaly októberben kapott új szerződést, erre kicsi az esély.

A PSG és Neymar 2016 nyarán már egyeztettek a közös jövő kapcsán, többször is találkoztak, ismerte el a játékos szeptemberben, de végül nemet mondott a franciáknak, és gyorsan hosszabbított is Barcelonában.

Rovatok