Index Vakbarát Hírportál

Egészen meglepő csapat kispadján bukkant fel Véber György

2017. július 21., péntek 18:43

A vizes világbajnokság forgatagában mindeddig elsikkadt a hír, miszerint Véber György a megyei másodosztályú Törteli KSK edzője lett. A vehemenciájáról és ízes kifejezéseiről ismert háromszoros magyar válogatott labdarúgó mögött edzőként majd 150 első- és 200 másodosztályú mérkőzés áll, így a csapatválasztás nyugodtan nevezhető meglepőnek.

A Ceglédi Mozaik szerint nagyjából egy hónapja kereste meg a helyi polgármester Véber Györgyöt azzal, hogy nagy tervei vannak a csapattal, amiket az ő irányításával szeretnének megvalósítani. Véber pedig elfogadta a felkérést, elképzelései szerint két év alatt két osztályt ugorva az országos harmadik vonalba vezetné a gárdát.

A szakember persze tisztában van azzal, hogy kicsit más körülmények között kell majd dolgoznia, mint amit megszokott. "Ez egy nagy feladat, hogy a heti három tréningből, olyan emberekből, akik hétköznap dolgoznak és a szabadidejüket áldozzák erre mit lehet kihozni” – nyilatkozta az edző, aki ennek ellenére nem hajlandó alacsonyabbra tenni a lécet.

"Eredményt kell produkálni. Mindegy, hogy milyen osztályban vagy, ezt csak munkával lehet elérni. Heti három tréningünk lesz arra, hogy felkészüljünk és ezt a bajnokságot csont nélkül megnyerjük, mert ez a cél.”

A Ceglédi Városi Televízió riportja Véber törteli bemutatkozásáról:

Rovatok