Index Vakbarát Hírportál

Bravúrral fogta a 11-est, aztán csak röhögött, hogy mégis gól

2017. július 31., hétfő 08:31

A Roma és a Juventus meccsével folytatódott Amerikában a Nemzetközi Bajnokok Kupája, a két olasz csapat 1-1-es döntetlen után, büntetőpárbajjal döntött a győzelemről. A rendes játékidőben Mario Mandzukic szerzett vezetést a Juventusnak az első félidő közepén, míg a második félidőben Edin Dzeko egyenlített ki egy közeli találattal, így jöttek a tizenegyesek.

A Roma-játékos Marco Tumminello azonnal ki is hagyta az elsőt, a Gianluigi Buffon helyére beállt Carlo Pinsoglio érezte remekül a bal alsó sarkot, és védett. A Juvénál nem hibázott Stefan Lichtsteiner, így ők kerültek előnybe.

Ezután jöttek a furcsaságok: Luca Pellegrini büntetőjénél megint tökéletesen érezte Pinsoglio, hova kell vetődnie, meg is állította a labdát, az viszont olyan szerencsétlenül pördült a kezéről, hogy a másik sarokba pattanva mégis gól lett.

A negyedik Roma-büntető sem volt akármi, Bruno Peres a nyár egyik legpimaszabb tizenegyesét végezte el, addig ijesztett a lövés előtt, amíg Pinsoglio elvetődött, utána hiperlassan gurított a jobb alsóba.

Az első tizenegyest elrontó Tumminello után senki nem hibázott, így a Juventus nyerte 5-4-re a büntetőpárbajt.

Rovatok