Index Vakbarát Hírportál

Mi lesz veled, Real Madrid?

2017. augusztus 5., szombat 14:03 | aznap frissítve

Gyűlnek a viharfelhők Madrid fölött. Három nem túl rózsás hír, pontosabban pletyka jelent meg a Real Madriddal kapcsolatban 24 órán belül. Például az, hogy miközben Cristiano Ronaldónak nem a pályán, hanem a bíróságon kell bizonyítania (az adóhatóság 14,7 millió eurót követel rajta), a portugál futballista a bíróságon a jövőjével kapcsolatos fejtegetésbe fogott.

A hírek szerint Ronaldo kifakadt : „Angliában sosem voltak ilyen problémáim, ezért akarok visszamenni oda. Mindig is befizettem az adót, mindig. Angliában és Spanyolországban is. Tudják, hogy nem rejthetek el semmit, mert az nevetséges lenne.”

Ebből a vájt fülűek azt hallották ki, hogy eligazolna Angliába, igaz, Ronaldo szerződése 2021-ig szól a Real Madridnál.

Egy másik pletyka szerint viszont Gareth Bale napjai vannak megszámlálva a Realnál.

A Marcára hivatkozva a többek között a Telegraph arról ír, hogy az edző, Zinédine Zidane nem számol már a walesivel, és azt mondta, muszáj lesz eladnia a szélsőt, ha szeretné leigazolni Kylian Mbappét a Monacóból. 

Bale így a nyár egyik átigazolási célpontjává válhat, akinek megszerzéséért többek között a Manchester United indíthat rohamot.

És ha már Mbappé, a Real mellett a 18 éves támadót számos klub szeretné megszerezni, de a spanyolok lehetnek a legesélyesebbek a leszerződtetésére. Egy ilyen átigazolásnak ma már nem a pénz lehet az akadálya, hanem mondjuk egy sérülés. Pénteken pedig elkezdődött a francia bajnokság is, a Toulouse ellen pályára is lépett Mbappé, , de megsérült, a 75. percben lecserélték, fájdalmas arccal hagyta el a pályát. Állítólag a térdével van gond, de a klub még nem adott ki ezzel kapcsolatban közleményt.

A Neymar-üzlet után már semmin sem csodálkoznánk ebben az átigazolási szezonban.

Rovatok