Index Vakbarát Hírportál

Földre dobtak egy papírdarabot, aztán kihúzták a Hoffenheim-Liverpoolt

2017. augusztus 8., kedd 11:22 | aznap frissítve

A múlt pénteken rendezték Nyonban a Bajnokok Ligája playoffkörének sorsolását. A nem bajnokok ágán a legizgalmasabbnak ígérkező meccs a Hoffenheim és a Liverpool csatája lesz. A Kicker szúrta ki elsőként azt, hogy a párosításnál volt egy nagyon furcsa jelenet.

Giorgio Marchetti húzott először. Kinyitotta a golyót, aztán valamiért a földre dobott egy papírlapot, majd szétnyitotta és beolvasta a rajta szereplő Hoffenheimet, Szalai Ádám klubját. Német kollégája pedig a Liverpoolt sorsolta mellé. Az egyik biztosan BL-főtáblás, a másik EL-főtáblás lesz.

A sorsolás menetében ez volt a negyedik párharc, amit kisorsoltak. Akkor már csak a Sporting és a Steaua neve maradt tálban, így érthetetlen lenne, miért is csaltak volna ezzel, persze akkor, ha csalás történt és nem másról van szó. De miért is dob valaki egy papírdarabot ilyenkor a földre?

Mindenesetre Julian Nagelsmann, a Hoffenheim szakvezetője nem vesztette el a humorérzékét, és amikor német újságírók feltették neki a kérdést, hogy szerinte mi történhetett, viccesen így válaszolt:

„Szerintem arra a papírra fonetikusan volt felírva a nevünk, mi még egy kis csapat vagyunk, kevesen ismernek.”

Rovatok