Index Vakbarát Hírportál

Mourinho: Tárgyalunk Zlatannal a folytatásról

2017. augusztus 11., péntek 17:38

Ha Zlatan Ibrahimovic nem sérül meg súlyosan az Anderlecht elleni Európa-liga mérkőzés utolsó percében, akkor valószínűleg fel sem merült volna, hogy a fantasztikus szezont futó svéd távozzon a Manchester Unitedtól.

Zlatan azonban az április végi El-meccsen keresztszalag-szakadást szenvedett, az egyik legnehezebben gyógyuló sérülést, ami sportolót érhet. Ráadásul ez a sérülés sokszor nem is gyógyul tökéletesen, így a már 35 éves csatár esetében nem volt igazán meglepő, hogy a szezon végén a Manchester nem kínált neki új szerződést (az eredeti kontraktus csak 1 évre szólt).

El is könyvelte mindenki, hogy Zlatan elmegy egy gyengébb színvonalú bajnokságba levezetni, felmerült Amerika vagy éppen Svédország is, ám a történet a napokban nem várt fordulatot vett.

José Mourinho a West Ham United elleni, szezonkezdő bajnoki előtt ugyanis arról tájékoztatta a sajtót, hogy Ibrahimovic teljes gőzzel dolgozik a visszatérésén a klub rehabilitációs központjában.

"Sérülése van, idő kell neki amíg rendbe jön. Nem lesz játékra kész már holnap, ez nem olyasmi, amit siettetni lehet."

"Ugyanakkor azt hiszem, az elmúlt időszakban mindenkinek megmutatta, hogy nem elégedett meg azzal, amit tavaly elért. Azt gondolja, hogy többre lehet képes, szeretne továbbra is a legmagasabb szinten focizni. Úgyhogy beszélünk róla, hogyan játszhatna nálunk a szezon második felében" – idézte Jose Mourinhót a klub hivatalos honlapja.

Rovatok