Index Vakbarát Hírportál

Két góllal nyert a Barcelona, de egy szerelés vitt mindent

2017. augusztus 20., vasárnap 22:13

A hét közbeni terrortámadás miatt gyászszünettel indult a Barcelona vasárnapi hazai bajnokija a Real Betis ellen, aztán a csapat az első félidőben el is intézte a győzelmet.

Messiék a meccs elejétől fölényben játszottak, de végül csak a 36. percben egy öngóllal sikerült megtörni a vendégeket. Nem kellett sokat várni a folytatásra sem, mert egy labdaszerzés után Sergi Roberto üresen maradt a tizenhatoson belül, és megszerezte a második Barcelona-gólt. 

A történethez hozzátartozik, hogy a második gól azzal indult, hogy Mascherano a pálya másik végén egy egészen tanári szerelést mutatott be, és akadályozta meg a Betis-gólszerzést. 

 Messi többször is közel járt a gólhoz a mérkőzésen, mert háromszor találta el a kapufát, viszont nem tudott eredményes lenni. A Barcelona 2-0-ra nyert. 

A Real Madrid is vasárnap este lépett pályára, a Deportivóhoz mentek az eltiltott Cristiano Ronaldo nélkül. Nem jelentett így sem gondot a meccs, mert az első félidőben Bale és Casemiro is betalált, majd a másodikban Kroos is gólt szerzett, ezzel már 3-0-ra ment a Real, ez lett a végeredmény is.

Rovatok