Index Vakbarát Hírportál

Biztonsági őrre támadt Agüero a ManCity meccsén?

2017. augusztus 26., szombat 18:09

Furcsa utóélete van a 97. percben, drámai körülmények között eldőlt Bournemouth-Manchester City szombati angol bajnokinak: a rendőrség szemtanúkat keres az egyik hazai biztonsági őr bejelentése után, aki szerint a Manchester City csatára, Sergio Agüero megütötte őt a mérkőzés legvégén.

Az argentin támadó a 97. perces gól után szeretett volna a szurkolókkal ünnepelni, ám a biztonsági személyzet elrángatta onnan, ezzel volt problémája a játékosnak – az esetről a Manchester City is twítelt, szerintük elég vicces volt a jelenet, a rendőrség szerint viszont nem annyira.

Perdöntő videó vagy kép nincs a jelenetről, ezen a nézőtérről készített felvételen sem sok vehető ki a gól után történtekről, a rendőröknek sem lesz könnyű dolguk, hogy kiderítsék, ki lökött meg kit.

Az ügyben megszólalt a meccs utáni sajtótájékoztatóján a Manchester City-edző Pep Guardiola is, aki szerint ha a játékosok nem ünnepelhetnek egy ilyen pillanatot a szurkolókkal, akkor nincs is értelme szurkolókat engedni a mérkőzésekre.

A Bournemouth később, még szombaton jelezte, hogy beszélve a biztonsági őrrel, és megnézve több felvételt, visszavonja a bejelentést, Sergio Agüerótól pedig elnézést kértek.

Rovatok