Index Vakbarát Hírportál

Coutinho kútba esett

2017. szeptember 1., péntek 10:23

Bár Spanyolországban péntek éjfélig még lehet igazolni, de már a katalán sajtó is arról ír, megerősítve az angol álláspontját, hogy a Barcelonának nem fog sikerülni leigazolni Philippe Coutinhót a Liverpooltól.

A 25 éves támadót egész nyáron hajtotta a klub, több ajánlatot is tettek érte, csütörtökön állítólag elérték a 150 millió eurót, de úgy tűnik, a Pool erősebbnek bizonyult, a játékos pedig nem tudott elég nyomást gyakorolni, hogy elengedjék.

Coutinho fölött döntöttek, ő épp pályán volt, amikor eldőlhetett a sorsa, gólt rúgott a 2-0-ra megnyert brazil-ecuadori vb-selejtezőn.

A meccs után csapattársa, Neymar nyilatkozott, róla is mondott pár szót:

Örülök, hogy Coutinho gólt rúgott, jót tesz neki ezekben a szomorú pillanatokban

- utalt a sajtó szerint csapattársa klubhelyzetére.

Coutinho ugyanis egy hónapja hivatalosan kérvényezte a Liverpoolnál, hogy engedjék el, mert a Barcában akar játszani, de most már 99 százalék, hogy ez nem fog összejönni. A Pool állítólag csak egy év múlva lenne hajlandó megválni tőle.

UPDATE: Negyed öt körül jelentették a barcelonai weboldalak, hogy a Pool a Barca utolsó utáni ajánlatára is nemet mondott, éjfélkor bezár a spanyol piac is, így a futballista Liverpoolban marad.

Rovatok