Index Vakbarát Hírportál

A mezt is letépték Messiről, hogy megállítsák

2017. szeptember 1., péntek 08:56

Ha egyszer Lionel Messi megindul egy védelem ellen, elég nehéz bármit tenni az argentin cseleivel szemben. Tudták ezt az uruguayi védők is a péntek hajnali vb-selejtezőn, ezért sajátos módszerrel próbálkoztak a megállításán: letépték róla a mezt.

A dolog bejött, egy szimpla szabálytalansággal megúszták a dolgot, Messi pedig még a kapu közelébe sem jutott a nagy, egyébként a lerántásig egészen csodás szóló végén. Ráadásul egész meccsen gól nélkül maradt a Barcelona zsenije, így 0-0 lett a meccs vége – ez nem annyira kedvez az argentinoknak, mert 15 forduló után pótselejtezős helyen állnak, igaz, ugyanannyi pontjuk van, mint Chilének, és a 36 pontos Brazília mögött második Kolumbia is csak két pontra van előttük.

Az uruguayiaknál pályán volt Luis Suárez, ami jó hír a Barcelonának, ezek szerint a válogatott szünet után náluk is újra bevethető lesz a csatár.

Csütörtökről péntekre virradó hajnalban négy vb-selejtezőt rendeztek Dél-Amerikában, Paraguay és Brazília is simán nyert, Peru kicsit megszenvedett Bolívia ellen a másik három meccsen.

Eredmények

Rovatok