Index Vakbarát Hírportál

20-an vitték volna a realost, aki alig játszik majd a Realban

2017. szeptember 1., péntek 20:46

Óriási érdeklődés volt a nyáron a Real Madrid egyik fiatal középpályása iránt, nem is kérnénk, hogy találgassanak, alighanem ugyanis elég későn mondanák csak a 22 éves Marcos Llorente nevét, akit a Marca szerint 20 csapat is szeretett volna megszerezni.

Köztük volt a PSG és az Atlético Madrid is, tehát igazi sztárklubok vitték volna azt a játékost, aki a Real Madrid vezetősége szerint a jövő egyik legnagyobbja lehet. Ezt érdemes a helyén kezelni, hiszen olyan középpályások vannak a Realnál, mint Isco, Lucas Vázquez, Marco Asensio, vagy épp Dani Ceballos.

A Real Madridnál felmerült, hogy esetleg az előző szezonhoz hasonlóan kölcsönadnák, de ezt csak abban az esetben tették volna meg, ha megfelelő szinten játszhatott volna, tavaly ugyanis nem a megfelelő módon fejlődött a kiesés ellen küzdő Alavésben. Végül a vezetőedző Zinedine Zidane szava döntött, aki saját maga fogja segíteni a játékost az edzéseken.

Llorente valószínűleg Casemiro cseréje lehet idővel a keretben, a francia vezetőedző - aki még a Real Madrid Castillánál együtt dolgozott a játékossal - nem szeretné elsietni a bevetését, előbb megfelelő szintre hozná a tehetséget. Túl sok játékidőre tehát nem számíthat Llorente, aki eddig három felnőtt meccsen léphetett pályára a Realnál.

Rovatok