Index Vakbarát Hírportál

Neymart kiröhögték, aki aztán nem adott kezet

2017. szeptember 13., szerda 08:42

A Paris SG idegenben 5-0-ra győzte le a Celticet a Bajnokok Ligája idei csoportkörének első fordulójában. Neymar, a Paris SG brazi sztárja eddig sem volt a Celtic kedvence. Öt Bajnokok Ligája meccset játszott eddig a skót csapat ellen, és a keddi meccsel együtt már öt gólnál és hat gólpassznál jár, most 1+1 jött neki össze.

A feszültség tehát már a meccs előtt meg volt, aztán a játék közben fokozódott. Neymar őrzésével megbízott, mindössze 18 éves skót védőnek, Anthony Ralstonnak volt gondja bőven a meccsen. A brazil a 19. percben gólt rúgott, a 34. percben pedig előkészítette Kylian Mbappé találatát. A védő az 53. percben sárga lapot is kapott.

Volt egy eset, amikor Neymart tizenegyest akart kiharcolni, de a műesése túl látványosra sikeredett, így nem lett belőle büntető. Ralston ezt úgy díjazta, hogy egyszerűen kinevette a brazilt.

Neymarban feszültség egész meccsen ott volt, és a végén egész egyszerűen kikerülte Ralston kéznyújtását. A nem túl sportszerű viselkedésre a skót így felelt:

„Nem érdekes, nem foglalkozom vele, ő is csak egy futballista. Nem vagyunk egyformák.”

Rovatok