Index Vakbarát Hírportál

Kádárék győztek, gálázott a Milan

2017. szeptember 14., csütörtök 19:35

Három magyar érdekeltségű csapattal és a nyáron 200 millió euróból megerősödő olasz AC Milan mérkőzésével kezdődött a csütörtöki Európa Liga-dömping első fele. Kádár Tamás a kezdőben, a Milan durván bekezdett, Szalai Ádám és Kleinheisler László sérülés miatt azonban nem játszik. 

A nyáron jócskán bevásárló Milan három góllal gyakorlatilag 20 perc alatt eldöntötte az Austria Wien elleni mérkőzését. Az első találat gyönyörűre sikerült, a 22 millió euróért szerződtetett Hakan Calhanoglu lőtt bombagólt, majd pedig a 34 milliós portugál André Silva – aki ellenünk is betalált a legutóbbi vb-selejtezőn – duplázott az első félidőben. Silva végül három góllal fejezte be a találkozót, a Milan pedig 5-1-re győzött, a mérkőzés legszebb gólját Suso szerezte:

A Kádár Tamással a kezdőben felálló ukrán Dinamo Kijev a félidőben 1-0-ás hátrányban volt hazai pályán az albán Skenderbeu ellen. A második félidő elején azonban megrázta magát az ukrán csapat: előbb ezzel a góllal egyenlítettek

 majd végül 3-1-re behúzták a mérkőzést.

A Hoffenheim Szalai Ádám nélkül 2-1-re kikapott a Braga ellen, a Villareal pedig 3-1-gyel küldte haza Kleinheisler csapatát, az FC Asztanát.

Végeredmények:

Rovatok