Index Vakbarát Hírportál

Riasztó, Nagy Ádámot eldobta Donadoni

2017. szeptember 20., szerda 09:21

Az olasz Bologna már lejátszotta az ötödik meccsét a bajnokságban, Nagy Ádám kedd este az Inter ellen – a milánói csapat először veszített pontokat, 1-1 lett - sem kapott egy percet sem Roberto Donadoni edzőtől.

A magyar középpályás tavaly 22 meccsen volt a kezdőcsapatban, idén még csak csereként sem számított rá.

Pedig Donadonira jellemző a variálás, a rotáció, és mivel szombaton is bajnokit játszott csapata, ezért lehetett reménykedni abban, hogy most eljön a magyar ideje. Nem így lett.

Ha a hétvégi Sassuolo elleni bajnokin sem lép pályára, komoly a félelem, hogy ebben a félszezonban a korábbi olasz kapitány nem vele képzeli el a középpályát.

A Bologna 5 pontos, 4-7-es a gólaránya, a kedd esti bravúros döntetlen mellett a Torinóval is ikszelt (1-1), a Beneventót legyőzte idegenben (1-0), a Napolitól (0-3) és Fiorentinától (1-2) kikapott.

A középpálya így állt fel az eddigi meccseken.

Bologna-Torino: Poli, Pulgar, Donsah

Benevento-Bologna: Donsah, Poli, Taider

Bologna-Napoli: Pulgar, Poli, Palacio (utóbbi csatár, ekkor hátravonta)

Fiorentina-Bologna: Pulgar, Poli, Taider

Bologna-Inter: Donsah, Pulgar, Poli

Tavaly gyakran foglalkoztak azzal, mennyire fontos láncszeme a Bologna játékának Nagy, sokkal több gólt lőtt akkor a Bologna, mint amikor mellőzték. A Sassuolo-meccs azért is lesz fontos, mert akkor kiderül, ha ebben nagy terhelésben sem számít rá, akkor nem volt elégedett vele.

Rovatok