Index Vakbarát Hírportál

A Levante hátrébb rakta a Real Madridot

2017. szeptember 22., péntek 08:28

Egymás után a második bajnokiját veszítette a három győzelemmel kezdő Real Sociedad a spanyol bajnokság 5. fordulójában. A csütörtök esti meccsen a Levante otthonában szenvedett sima 3-0-s vereséget.

A játék miatt nem is annyira, de az első gól miatt emlékezetes marad a meccs. Az első félidő utolsó másodperceiben Chema elképesztő nagy góllal szerezte meg a vezetést. Morales jobbról tette középre, Chema a tizenhatos vonaláról, ballal, félfordulattal bombázott védhetetlenül a bal felsőbe.

A Levante aztán még kettőt hozzátett a második félidő utolsó negyedórájában, így biztosan nyert és a tabellán az 5. helyre jött fel, éppen a Real Sociedadot előzte, a Real Madrid ezzel a nyolcadik helyre csúszott vissza

A hazaiak harmadik gólját a volt újpesti, Enis bardhi szerezte. A macedón válogatott futballista negyedik bajnokiját játszotta kezdőként és a harmadik gólját szerezte. Nem is akárhogy, egy 20 méteres szabadrúgást csavart be úgy, hogy a kapus mozdulni sem tudott. A csapata egyik kedvence lett a nyáron érkezett középpályás.

La Liga, 5. forduló, csütörtöki eredmények

Celta Vigo-Getafe 1-1 (1-0)

Levante-Real Sociedad 3-0 (1-0)

Villarreal-Espanyol 0-0

Rovatok