Index Vakbarát Hírportál

Gólpasszt adott az unokatestvérének, igaz ő a másik csapatban volt

2017. szeptember 24., vasárnap 18:31

Az AC Milan a sportigazgatója, Marco Fassone szerint megengedhetetlen vereséget szenvedett. Az olasz bajnokság hatodik fordulójában a szerinte gyengébb Sampdoriától kapott ki 2-0-ra. 

Az egy dolog, hogy a Milan nem szerzett gólt, de a védelme is pocsék volt. Cristian Zapata gyengesége tűnt ki különösen. A 71. percben egy nem is túl gyors felpattant labdát nem tudott kifejelni. Felszabadítás helyett tökéletes gólpasszt adott a Sampdoriában játszó unokatestvérének, Duván Zapatának.

A második gólban is benne a milanos Zapata, a meginduló Sampdoria-játékosok közül ketten is simán elléptek mellette, aztán nem is fektetett nagy erőket az üldözésükbe. 

A másik milánói csapat, az Internazionale nehezen nyert, a meccs hajrájában győzött 1-0-ra Danilo D'Ambrosio 88. perces fejesével. Az Inter hat forduló után veretlen, de két pont hátránya így is van a százszázalékos Juventusszal és Napolival szemben. A Juventus szombaton a Torinót verte 4-0-ra, a Napoli pedig az újonc SPAL-lal szenvedett meg, de végül 3-2-re győzött.

Serie A, 6. forduló:

    szombaton játszották:

Rovatok