Index Vakbarát Hírportál

Nikolics beindult: duplázott, újra vezeti a góllövőlistát

2017. szeptember 28., csütörtök 09:20

A magyar válogatottban szünetet tartó Nikolics Nemanja két gólt szerzett a Chicago Fire-ben csütörtök hajnalban: a San Jose Earthquakest intézték el idegenben 4-1-re, és ezzel bejutottak a rájátszásba a chicagói csapattal. 

A csapata már 2-0-ra vezetett, amikor Nikolics egy labdaszerzés után vágott egy gólt: Solignac passza után ziccerben nem hibázott a 48. percben.

A 65.-ben jött a következő: egy lécről kipattanó labdát fejelt be közelről a magyar támadó, ezzel megszerezte a csapata negyedik gólját. 

A hajrában lőtt egy gólt a hazai csapat, így a chicagóiak 4-1-re nyertek. Nikolics a mostani duplájával ismét a góllövőlista élére állt: ugyanúgy húsz gólja van, mint a portlandi Diego Valerinek, de kevesebbet szerzett tizenegyesből, mint az argentin.

Volt még magyar érdekeltségű mérkőzés, a DC United Stieber Zoltánnal a kezdőben 3-3-ra végzett a New York Red Bulls otthonában, és a meccsen a magyar válogatott játékos is betalált. 1-0-s hazai vezetésnél végezhetett el egy szabadot a washingtoni csapat: Stieber meglőtte, a labda megpattant a sorfalon, onnan pedig a hosszúba pattant a rövidbe szánt labda. 

Németh Krisztián a cserepadon ült a New England Rovulotion meccsén, az Orlando 6-1-re ütötte ki csapatát.

Rovatok