Index Vakbarát Hírportál

A hosszabbításban bukta el a győzelmet a Monaco

2017. szeptember 29., péntek 23:28

A Monaco korábbi meccseiből ítélve valószínűleg mindenki azt gondolta, hogy a hazai pályán játszó együttes a földbe döngöli majd a Montpellier-t a Ligue 1 nyolcadik fordulójának nyitómeccsén, de a hazaiak az egész meccs alatt csak egy gólt tudtak lőni, a hosszabbításban pedig végül egyenlíteni is tudtak a vendégek.

A Monaco a korábbi gólzáporos meccsekhez képest elég visszafogottan kezdett, az első gólra a 36. percig kellett várni, amikor egy gyönyörű támadás után Falcao lövését már csak a vonal mögül tudta kikanalazni a vendégek kapusa.

A továbbiakban is csak árnyéka volt önmagának a hazai együttes, nem tudtak gólt lőni, de az egygólos előny birtokában végtére is nem volt muszáj különösebben erőlködniük. 

A hosszabbításban aztán jött a hideg zuhany, a vendégek ugyanis Camara góljával a 92. percben egyenlítettek ki. Egy beadás éppen Berigaud fejére érkezett, aki okosan tovább is tette azt szenegáli csapattársa felé, aki ellentmondást nem tűrően bólintotta be a labdát a hazaiak kapujába.

  A Monaco ezzel először játszott döntetlent az idényben, ami főleg akkor lesz rossz a csapatnak, ha a PSG ebben a fordulóban is győz majd, így ugyanis még jobban meglépne a tabellán. 

Sovány vigasz lehet a csapatnak, hogy Falcao ismét betalált, ezzel továbbra is elképesztő tempóban termeli a gólokat, már 12-nél jár.

Rovatok