Index Vakbarát Hírportál

Pogba hónapokra kidőlt a Unitedből

2017. szeptember 29., péntek 16:03

Rossz hírt közölt pénteki sajtótájékoztatóján José Mourinho, a Manchester United vezetőedzője, aki elmondta, hogy Paul Pogba sérülése súlyosabb a vártnál, és hosszabb ideig nem számolhat a középpályással. Pogba még szeptember 12-én, a Basel elleni BL-meccsen sérült meg, és ezek szerint még jó darabig nem játszhat.

Mourinho a hosszú távú sérüléssel egy kategóriába helyezte a franciát Zlatan Ibrahimoviccsal és Marcos Rojóval, de egyikük kapcsán sem említett várható visszatérési időpontot. A hármas mellett Michael Carrickre sem számíthat majd szombaton a Crystal Palace ellen, és Phil Jones, illetve Antonio Valencia játéka is kérdéses, bár a hétközi formát elnézve nem lehet gondban a PL jelenlegi legrosszabb csapata ellen a United.

Guardiola rekordere is kidőlt

A Manchester City csütörtökön közölte, hogy az 52 millió fontért – rekordáron – vett védő, Benjamin Mendy térdszalag-szakadás miatt nagyon sokáig nem játszhat, könnyen lehet, hogy legkorábban csak április környékén térhet vissza, de az is lehet, hogy már nem is játszhat a szezonban. Mendy a Crystal Palace ellen 5-0-ra megnyert bajnokin sérült meg.

Rovatok