Index Vakbarát Hírportál

Messi igazolta le Paulinhót a Barcelonához

2017. szeptember 30., szombat 19:28

A Barcelona szurkolói enyhén szólva nem voltak elájulva Paulinho nyári leigazolásától. Ennek egyik fő oka az volt, hogy a Tottenhamnél hatalmasat bukó brazil középpályás 40 millió euróért érkezett hozzájuk, a kínai bajnokságból. A másik, hogy Neymar távozását követően kicsit nagyobb halban reménykedtek.

És van már egy harmadik lehetséges ok is: nem tudták, hogy Paulinhót nem a klub sokat kritizált vezetése, hanem maga Lionel Messi nézte ki magának. A középpályás, aki teljesítményével villámgyorsan elfogadtatta magát Barcelonában, az El Periodico című katalán napilapnak adott interjúban mesélte el, hogy miként került a katalánokhoz.

"Tényleg igaz. Egy barátságos mérkőzésen történt, amikor az argentínok ellen játszottunk júniusban. Szabadrúgáshoz készültünk, Williannel meg valaki mással, akire már nem emlékszem. Egyszerre észrevettem, hogy mögöttem van Messi, aki lassan egyre közelebb jött. Már éppen rúgtam volna, amikor megkérdezte:

Jössz a Barcelonához vagy sem?

"Hogy mit mondtam erre? Azt, hogyha szeretne odavinni, akkor én benne vagyok. Annyira izgatott lettem a dologtól, hogy inkább átengedtem a szabadot Williannek." 

Hiába, ha Messi hív, akkor még egy brazilnak is mennie kell.

 

Rovatok