Index Vakbarát Hírportál

A Juve kapusa színt vitt egy unalmas sajtótájékoztatóba

2017. október 4., szerda 16:11 | aznap frissítve

Wojciech Szczesny tudvalevőleg nem teljesen normális. Egyrészt mert kapus, másrészt, mert amúgy sem. A nyáron Buffon majdani utódaként Torinóba igazoló játékos ezúttal a lengyel válogatott sajtótájékoztatóját dobta fel sikerrel.

Szczesny a hasonló események megszokott forgatókönyvét felrúgva egyszer csak maga is feltett egy kérdést, elvben Lewandowskinak, de a gyakorlatban Bogdan Zajacnak, Adam Nawalka vezetőedző segítőjének.

A kapus jó barátja, az enyhén divatőrült Grzegorz Krychowiak válogatottba való visszatérésének örömére az alábbi kérdést tette fel az edzőnek, aki az összegyűltek nagy derültségére maga is partner volt a mókában.

Szczesny: Grzegorz Krychowiak rövid szünet után visszatért a válogatottba. Azt szeretném kérdezni az edzőtől, hogy feltűnt-e nekik Krychowiak öltözködési stílusa, illetve hogy lesz-e a dolognak következménye, tervezi-e, hogy közbeavatkozik?

Zajac: Igen, valóban feltűnő az öltözködése. Abszolút csúcskategóriás, világszínvonalú. Sem több, sem kevesebb – csúcskategóriás.

Szczesny: Nem értünk egyet, de köszönöm a választ.

A lengyelek jókedve teljesen érthető, hiszen két körrel a vége előtt 3 ponttal vezetik a selejtezőcsoportjukat. Ha Örményországban nyernek csütörtökön, fél lábbal már a vb-n vannak.

Rovatok