Index Vakbarát Hírportál

Storck: Én még nem éltem meg ehhez hasonló helyzetet sehol

2017. október 10., kedd 23:41

Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Feröer elleni vb-selejtező után többször is kitért arra, hogy a csapat nem kapta meg a támogatást a szurkolóktól, és ez milyen rosszul esett a játékosainak. A meccs alatt a drukkerek Storck távozását követelték, és Dárdai Pál nevét skandálták.

„Nem volt egyszerű meccs. Tudtuk, hogy a svájci 5-2-es vereség után tartozunk a nézőknek, ezért próbáltunk megtenni mindent. Nem szeretném részleteiben elemezni a meccset, inkább arról beszélnék, hogy a csapat hogyan érezte magát. Ma nem kapták meg azt a támogatást a szurkolóktól, amit máskor, ez elszomorította őket, de próbáltak mindent megtenni, megdicsértem őket a gólért.”

Köszönöm a szurkolóknak, hogy eljöttek, de nem kaptuk meg tőlük azt a támogatást, mint máskor. Én még nem éltem meg hasonló helyzetet sem itt, sem máshol saját stadionban

– mondta arról, hogy a szurkolók ellene tüntettek.

Storck arról is beszélt, hogy a magyar csapat változásokon megy keresztül, az eredményekhez idő kell, és ilyen helyzetekben nem az ő személye a lényeg, hanem hogy mit élnek át a futballisták. „Gulácsit például nagyon megviselte, amit az előző meccs után kapott, pedig ő egy BL-csapatban játszik és nyújt jó teljesítményt. A csapat a szurkolói reakciók miatt is elbizonytalanodott.”

A tíz meccsen megszerzett 13 pontról a kapitány azt mondta: Svájc és Portugália kemény ellenfél volt, de azt elismeri, hogy a kis csapatok ellen szerezhettünk volna több pontot is, ezért vállalja a felelősséget.

Rovatok