Index Vakbarát Hírportál

Klopp: Nem sokan tudnák nálam jobban csinálni

2017. október 13., péntek 16:34

Két éve érkezett a Liverpoolhoz Jürgen Klopp, 2015 óta azonban semmit sem tudott nyerni a klubbal. A német szakember pénteken arról beszélt, messze vannak még a céltól, de a csapat fejlődött az elmúlt két évben, jelenleg pedig nem sokan tudnák nála jobban csinálni – írja a Sky Sports.

Nem hiszem, hogy tökéletes lennék, de elég nehéz lenne ennél jobbat találni. 

– vélekedett Klopp, aki szerint amíg a szurkolók nagy többsége mellettük áll, addig sikeresek lesznek.

Szombaton a Manchester United ellen nagyon fontos meccsen lép pályára a Liverpool, nemcsak mert az angol futball egyik legnagyobb rangadójáról van szó, hanem azért is, mert a Jürgen Klopp által vezetett gárdának győznie kell, ha nem akarnak 10 pontos hátrányba kerülni Mourinho csapatához képest.

A szakember ezzel kapcsolatban arról beszélt, hogy bár mindkét csapat uralta évekig az angol bajnokságot, az ezekhez hasonló domináns időszakoknak mára már vége, főleg mert az Arsenal, a a Chelsea, a Manchester City, vagy éppen a Tottenham erősödésével sokkal nagyobb a versengés.  Ennek megfelelően a dolguk jelenleg az, hogy dolgozzanak és küzdjenek meg minden egyes pontért, szerinte pedig éppen ezt csinálják.

Klopp ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy nem túl boldog, éppen ezért nem tartott nagy ünnepséget a kétéves évfordulóján sem. Mint mondta, ennek az az oka, hogy egyelőre mindenben középszerűek, egy folyamat közepénél járnak és még sok idő kell ahhoz, hogy célba érjenek.

Rovatok