Index Vakbarát Hírportál

Csapatmegbeszélésen vetkőzött a norvég edző

2017. október 13., péntek 15:39

A korábban a skót Celticet is edző Ronny Deila egészen különös módját választotta a játékosai inspirálásának, a múlt hónapban egy fontos meccs előtti csapatmegbeszélésen ugyanis meztelenre vetkőzött hogy feloldódjanak – írja az Irish News.

Deila jelenleg a Vålerenga nevű norvég csapatnál dolgozik, akik múlt hónapban éppen a kiesés szélén táncoltak a rivális SK Brann elleni találkozójuk előtt. Ekkor döntött úgy a szakember, hogy leveti a ruháit és meglepő módon működött is a dolog, csapata 2-1–re győzni tudott a Brann ellen.

Egy csomó ember már amúgy is látott meztelenül.

– nyilatkozta később a Deila, aki azt is megjegyezte, nem lehet mindig mindent komolyan venni.

A csapat egyik középpályása elmondta, éppen erre volt szükségük ahhoz, hogy el tudják engedni magukat. Szerinte a tréner ezzel arra akart utalni, hogy a pályán és azon kívül és meg kell tanulniuk hülyét csinálni magukból. A csapatkapitány hasonlóan vélekedett a dologról, szerinte az egésszel arra próbált meg utalni az edzőjük, hogy próbáljanak meg önmaguk lenni.

Hiába működött azonban remekül a vetkőzés, Deila azt azért elmondta, nem csinál belőle rendszert, főleg mert akkor elveszítené a meglepetés erejét, de a csapatkapitány elmondása szerint ettől senki nem volt túl szomorú. 

Rovatok