Index Vakbarát Hírportál

Nagy Dominik szerint Storck nem mondott igazat

2017. október 17., kedd 09:38 | aznap frissítve

Az M4 Sport Lengyelországban készített interjút a Legia Warszawa magyar középpályásával. Nagy Dominik beszélt az emlékezetes incidensről, amikor lengyel szurkolók egy csoportja megverte a csapat játékosait, illetve elmondta, hogy mi a helyzet a magyar válogatottsággal.  

Bernd Storck a lett és a portugál meccsek előtti kerethirdetés előtt azt mondta:

Azokkal a játékosokkal, akiket legutóbb behívtam, és most nem, személyesen beszéltem meg, miért nem számítok rájuk. 

„Mi egy nagy család vagyunk, és ami ott történik, ott is kell maradnia" – indokolta meg akkor a kapitány, hogy miért tartozik ez a dolog csak rá és a játékosokra.

Nagy Dominik – aki az Andorra elleni vereség egyik bűnbakja lett – azonban hétfőn este így nyilatkozott, amikor Storckról és a válogatottságról kérdezték:

Biztos megvan az oka, amiért engem nem hív meg. Engem nem hívott, mi nem beszéltünk az andorrai mérkőzés óta. Úgyhogy nem tudom, mi az, amiben javulnom kell, vagy amiben többet tudnék tenni, hogy ott lehessek.

Nagy nyilatkozata nem a legjobbkor jött a szövetségi kapitánynak, akinek sorsa kedden dől el, miután négy hónapon belül már másodszor tart róla bizalmi szavazást az MLSZ vezetősége. 

Nagy Dominik az interjúban arról az esetről is mesélt, amikor a Legia Warsawa szurkolóinak egy csoportja megállította a buszukat útban hazafelé a Poznań elleni vereség után. A játékosok leszálltak, mert azt hitték, meg akarják velük beszélni a dolgokat, de ekkor feltűnt egy nagyobb csapatnyi ultra, a játékosok pedig későn eszméltek, hogy a beszélgetés „kicsit másképp zajlik, mint ahogy azt elképzeltük”. A játékosoknak pofonokból és szidalmakból is jutott bőven.

„Manapság nem sok helyen fordul ilyen elő, sajnos itt előfordul. Nagyon remélem, hogy több ilyenben nem lesz részem, mert őszintén meg kell mondanom, akkor egy kicsit féltem.”

Nagy Dominik az előző idény felénél igazolt a Legia Warszawához a Ferencvárosból, a tavaszi szezon vége kifejezetten jól sikerült neki, több fontos gólt is lőtt a klubjában. Idén ősszel viszont a csapattal együtt neki sem megy igazán. Nemcsak a sajtóban kritizálták, de a Legia elnöke is behívatta magához egy kis elbeszélgetésre. „Szüksége volt egy kis fejmosására” – mondta akkor a klubvezető.

(via Csakfoci)

Rovatok