Index Vakbarát Hírportál

Nagy Dominik nyilatkozatával küldte magát a tarcsiba a Legiánál

2017. október 18., szerda 16:41

Nagy Dominikot szerdán a harmadik ligában szerepelő tartalékcsapathoz vezényelte a Legia szakmai stábja. Az okokról is írt a lengyel csapat egyik szurkolói oldala. Szerintük a magyar válogatott középpályás az alábbi nyilatkozatával verte ki a biztosítékot.

Nem akarok titkolózni, az a célom, hogy a szezon után egy erősebb bajnokságban szerepeljek. Ez volt a Legia célja is a szerződésünk aláírásakor

- nyilatkozta az M4-nek Nagy.

Még hozzátette, "azt hiszem nyiltan beszélhetek erről. Szeretnék még játszani a Legiában", de úgy látszik, nem kellett volna ennyire őszintének lennie.

Nagy ezen kívül elmesélte azt az esetet, amikor szurkolóik megvárták a klub székházánál a játékosokat, és a kérdőre vonás közben néhány pofon is elcsattant, amelyből Nagy is kapott. Könnyen lehet, hogy ez sem tetszett a Legia-vezetőknek, de hogy a klubnál túl nagy befolyással bíró ultráknak nem, az biztos.

A lengyel forrás egyelőre nem említi, meddig kell a tartalékcsapatban szerepelni Nagynak, de már a hétfői, Lechia elleni meccsen sem volt a keretben.

Rovatok