Index Vakbarát Hírportál

A Videoton elszórakozta előnyét, a Fradi az NB I. élén

2017. október 28., szombat 17:26

A magyar labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a Videoton már négy perc után két góllal vezetett Újpesten, Henty és Hadzic góljaival. Scsepovicsnak volt még egy kapufája, a dekoncentrált hazaiak egy nagy verésbe is beleszaladhattak volna.

A második fehérvári gólt szerző bosnyák középpályást azonban kiállították még az első félidő 37. percében - törleszteni akart könyökkel -, így mivel a második játékrész elején gólt találtak a lilák (Pauljevics), hirtelen szorossá vált a meccs.  

A 71. percben a csereként behozott Tischler Patrik egyenlített. Mivel a hajrában Suljic a bírót szidta és kiállították, a 91. percben már kettős emberelőnyben kapott tizenegyest az Újpest. Ezt azonban Tischler kihagyta, pontosabban Kovácsik a jobbra tartó labdát kiütötte a jobb alsó elől.

Juhász Rolandot le kellett cseréni az első félidő után, ez sem kedvezett a Videotonnak, de ez igen fájó pontvesztés volt.

A Ferencváros a hétközi kisiklás - kikaptak 1-0-ra kupameccsen Kisvárdán - után legyőzte a Mezőkövesdet Böde Dániel góljával, a Honvéd fölényesen verte a Balmazújvárost.

A Diósgyőr is egy sima hármassal verte a Haladást, Debrecenben kétszer vezetett a Paks, de végül a kapitányi posztra nemet mondó Herczeg András csapata fordított.

Eredmények:

Az élmezőny:

Rovatok