Index Vakbarát Hírportál

Még Mourinho se fogja kimagyarázni a zérós eredménylistáját

2017. november 6., hétfő 10:18

Chelsea-Manchester United 1-0 a Premier League vasárnapi rangadóján, ez azt jelenti, hogy a Manchester City 8 ponttal vezeti a bajnokságot az azonos pontszámmal álló Manchester United és Tottenham, 9-cel a Chelsea előtt.

Meg azt, hogy Mourinho csapatai az utóbbi 10 meccsén a top6 klubjai ellen idegenben

A top6-ba Anglia legerősebb egyesületei tartoznak, a ManUniteden kívül a ManCity, a Chelsea, a Liverpool, az Arsenal és a Tottenham. Nekik tudott egyetlen gólt lőni Mourinho - a Tottenhamnek, május közepén, amikor 2-1-re kaptak ki Londonban bajnokin.

A portugál edző a meccs utáni interjújában nem igazán foglalkozott a siralmas mutatóval, azt mondta, voltak gólhelyzeteik a Chelsea ellen, betalálhattak volna. Valóban akadtak ígéretes lövéseik, Rashfordnak és Fellaininek helyzete is. És tényleg nem parkolta le a buszt a saját kapujuk előtt, mint Liverpoolban pár hete, amikor 0-0-ra végeztek.

De ettől még gólt nem értek el, így érthető egy Twitterező United-drukker elég találó kommentje: "Mi vagyunk a gazdag West Brom".

(A West Bromwich Albion immár egy bő évtizede a Premier League talán legkevésbé látványosan futballozó csapata, ami leggyakrabban a kiesés ellen küzd.)

Rovatok