Index Vakbarát Hírportál

Ha tudnák, mi volt az igazi bajom, sokkot kapnának az emberek

2017. november 20., hétfő 10:05

Zlatan Ibrahimovic hat és fél hónap kihagyás után szombaton játszott újra tétmeccset a Manchester Unitedben. A csatárnak térdszalagszakadása és porcsérülése volt, sokan nem hittek abban, hogy visszatérhet, vagy csak egyéves kihagyás után lesz újra játékra alkalmas állapotban. Ibrahimovic azonban váratlanul gyorsan felépült.

„Az egyetlen titok, hogy keményen dolgoztam. Akik közel állnak hozzám, tudják, hogy mit tettem. Naponta 5-6 órát melóztam. Amikor megsérültem, mindenkinek azt mondtam, nem opció az, hogy feladjam" – nyilatkozta Ibrahimovic az Independentnek.

„Ha az emberek tudták volna, hogy valójában milyen súlyos volt a sérülés, még nagyobb sokkban lennének, hogy már játszottam. De ez megtartom magamnak. Az emberek azt hiszik, hogy ez csak egy keresztszalag-szakadás volt a térdemben, de annál több. Érzékeny téma, ezért nem is akarok róla beszélni."

Ibrahimovic arról is beszélt, hogy már két hónappal a sérülése után hosszabbítani akart a Manchester Uniteddel, mert tudta, hogy még magas szinten képes játszani, és José Mourinho edző is bízott a visszatérésében.

Rovatok