Index Vakbarát Hírportál

Csodagóllal egyenlített a Chelsea a forduló rangadóján

2017. november 25., szombat 18:08 | aznap frissítve

A Premier League szombati rangadóján a fordulót 3. helyen kezdő Chelsea a 6. Liverpoolhoz látogatott. Tekintve a Bajnokok Ligája helyezésekért zajló tülekedést az angol bajnokságban, a két csapat mérkőzésének óriási tétje volt.

A vezetést a Liverpool szerezte meg a 65. percben az egyiptomi Szalah révén. A támadó nem ünnepelt a gólja után, mert régebben az ellenfél játékosa volt.

A mostanában újra nagy formába lendülő londoniak azonban nem hagyták magukat, és Willian csodálatos (szerencsés?) góljával 5 perccel a vége előtt kiegyenlítettek.

 A meccs végeredménye ezt követően már nem változott, maradt az 1-1.

Délután a Manchester United a Premier League második helyezettjeként fogadta a kilencedik Brightont és nagyon nyögvenyelősen, mindössze egy megpattanó labdának hála sikerült győznie. Ez azonban aligha érdekli José Mourinhót, hisz így legalább sikerült faragni a Manchester Cityvel szembeni 8 pontos hátrányon, még ha csak ideiglenesen is (a City vasárnap játszik a Huddersfield ellen).

A United Lukakuval a csatársorban kezdett, vagyis a sérüléséből nemrég visszatért Zlatan Ibrahimovic még továbbra sincs olyan állapotban, hogy kezdőként kapjon szerepet. Pedig nagyon hiányzik az ő jó játéka a csapatnak: a manchesteriek hiába lőttek 16-szor is a kapura, mindössze ötször sikerült azt eltalálniuk, a góljuk is csak egy nagyon szerencsés, megpattanó Ashley Young lövés után született.

A 13. forduló további eredményei:

Rovatok