Index Vakbarát Hírportál

Vardyban egy balettos veszett el

2017. november 28., kedd 21:24

A Leicester City a Tottenham Hotspurt fogadta kedd este a Premier League hétközi, 14. fordulójában. A hazaiak remekül kezdtek, Jamie Vardy már a 13. percben gólt lőtt, méghozzá szenzációsat.

Nagy labdát kapott Albrightontól, ami átrepült a feje fölött, és ő még azelőtt beletette a lábát, hogy az leesett volna, vagyis kapásból átemelte a kapust. Lehelet finoman. Llorisnak esélye sem volt, Vardy úgy festett a levegőben, mint egy balett-táncos.

A szünetre már 2-0-val ment a Leicester, a 46.-ban a bajnokcsapat másik húzóembere, Rijad Mahrez is beköszönt egy nem kevésbé szép góllal. Olyan Messisen behúzott jobbról, és a hosszú felsőbe csavart ballal. Briliáns. És az akció is remekül épült fel.

A Tottenham a második félidőben irányított, Eriksen óriási helyzetet hagyott ki, a 79.-ben Harry Kane szépített. Az egy év után ezen a meccsen csereként visszatért Eric Lamela adott szép gólpasszt.

Percek múlva Llorrente trafált fölé nagyon közelről, így elmaradt az egyenlítés, a Leicester City 2-1-re nyert. A Leicester kilencediknek jött fel a tabellán, a Tottenham csak ötödik, 13 pontra a vezető ManCitytől.

Rovatok