Index Vakbarát Hírportál

Griezmann már fél Európát kikosarazta

2017. november 29., szerda 16:49

Novemberben jelent meg Spanyolországban Antoine Griezmann, az Atlético Madrid francia válogatott csatárának életrajzi könyve, amiben a játékos meglepő őszinteséggel ír az őt állandóan kísérő átigazolási pletykákról – az ESPN szemezgetett az érdekesebb részekből.

Griezmann kész tényként közli, hogy 2016 nyarán akkori ügynöke, Eric Olhats tárgyalt a Manchester Uniteddel, azt viszont kategorikusan cáfolta, hogy barátja, Paul Pogba manchesteri játéka bármilyen jelentőséggel bírna a klubbal való viszonyában. Nem a középpályás miatt fog ugyanis odaigazolni, ha egyszer így tenne.

Egy fejezetben arról ír, hogy a Barcelona, egészen pontosan Pep Guardiola már 2011-ben megkereste – ekkor ugye még a Real Sociedad csatára volt –, de ő nemet mondott a katalánoknak. Aztán 2014-ben, amikor az Atléticóba ment, a Tottenham is hívta, de a madridi csapatot választotta.

2015-ben a Paris Saint-Germain kereste meg, de nekik is nemet mondott, ahogy 2013-ban Arséne Wenger és az Arsenal hívásának is.

Griezmann arról érthetően nem beszélt, hogy a közeljövőben távozik-e Madridból, azt viszont elárulta, hogy pályafutását David Beckham tervezett miami klubjában fejezné be. Ő ugyanis a kedvenc futballistája gyerekkorából.

Rovatok