Index Vakbarát Hírportál

Húszmillió euróért vehet fiatal kapust a Real

2017. november 30., csütörtök 11:37

Úgy néz ki, megvan a Real Madrid első téli igazolása. A Marca című sportnapilap úgy tudja, hogy szóban megegyeztek az Athletic Bilbao kapusával, a 23 éves Kepa Arrizabalagával, akit már januárban szeretnének leigazolni.

Az U21-es válogatott korábbi első számú kapusának, aki már a felnőttek között is bemutatkozott, jövő nyáron jár le a szerződése, és ingyen vihető, de Florentino Pérez nem szeretne lemaradni róla, így hajlandóak a 20 millió eurós vételárat is kifizetni, a transfermarkt.de szerint 8 millió eurót érő kapusért.

Kepa az idei bajnokság 12 meccsén védett, egyszeres felnőtt válogatott és szinte biztos, hogy tagja lesz Julen Lopetegui világbajnoki keretének is. A Realban Keylor Navas remekül teljesít, de a jövő héten már 31 éves lesz, és a madridiak már a jövőre is gondolnának az átigazolással.

Az Athletic is igyekezett megtartani az értékes játékosát, de idén többször kudarcba fulladtak a kapus és a klub közötti tárgyalások. Kepáért állítólag más klub is ajánlatot tett, ezért lenne fontos Zidane-éknak, ha minél előbb megszereznék.

Rovatok