Index Vakbarát Hírportál

Csapattársnak nézte a reklámot az Eb-győztes

2017. november 30., csütörtök 09:12 | aznap frissítve

Ott még azért nem tartunk, hogy Renato Sanchest kinevezhessük minden idők Freddy Adujának, de a portugálok Eb-győztes őstehetségének pályája a 2016-os torna óta csak zuhanásában emlékeztet egy üstökösre.

A szerda esti Chelsea-Swansea angol bajnokin bemutatott megmozdulása után pedig már tényleg csak sajnálni lehet a játékost, ennél valószínűleg nincs lejjebb. Sanches az egész első félidőben botrányos hibákat csinált, majd ezzel a passzal tette fel a koronát teljesítményére. Semmi különös, csak annyira nem figyelt, hogy csapattársnak nézte a reklámtáblán lévő piros "Carabao" logót. Viszont a passz legalább pontos volt.

Paul Clement, a Swansea edzőjének reakciója mindent elmond, ezt már ő sem akarta elhinni. A szünetben le is cserélte a játékost.

Az Eb-n berobbanó, még mindig csak 20 éves középpályás a torna után a Bayern Münchenhez igazolt, ahol aztán lényegében nem játszott, majd idén Paul Clement, a Bayern volt segédedzője elvitte a Swanseahoz kölcsönbe, ám a nagy áttörés továbbra is elmaradt, inkább csak az derült ki, hogy milyen mélyen van a portugál. Nagyon.

Tévedni persze emberi dolog, megesett hasonló a német bajnokságban is tavaly, igaz, ott legalább egy szélen felfutó animált Mikulás "kérte" el a labdát.

Rovatok