Index Vakbarát Hírportál

A Real Madrid kiszemeltje csak akkor megy el, ha kirúgják

2017. december 2., szombat 12:21

A Real Madrid nagyon szeretné leigazolni Mauro Icardit, az Inter argentin válogatott csatárát, aki a Gazzetta dello Sportnak adott interjújában elmondta, olyan nagyon nem is akar elmenni Milanóból. Ahogy megfogalmazta, karrierje végéig szeretne a milánói csapatban futballozni és csak akkor hagyná el klubját, ha kirúgják.

Erre azért nem sok esély van, bár a Real százmillió feletti ajánlata biztos csábító lehet az Internek. Már csak azért sem engednék el, mert Icardi egy olyan rekordot állíthat be, amelyre eddig az olasz bajnokság korszakos zsenijei voltak csak képesek.

Öt olyan futballista van, aki 25. születésnapja előtt elérte a 100 bajnoki gólt. Giuseppe Meazza, Silvio Piola, Giampiero Boniperti, Felice Borel és Jose Altafini mellett lehet Icardi a hatodik játékos. Ehhez a jövő februári születésnapjáig még négy gólt kellene rúgnia, mert éppen 96-nál jár.

Az Inter is próbálja megtartani értékes játékosát, 2020-ban lejáró szerződését 2023-ig akarják kitolni, a fizetését évi 7 millió euróra emelnék és beletennék a kontraktusba a 110 millió eurós kivásárlási árat is.

Rovatok