Index Vakbarát Hírportál

Amikor Zlatan találkozott a szertárossal

2017. december 7., csütörtök 17:25

Juan Mata a FourFourTwo magazinnak adott interjújában egy igen jellemző sztorit is megosztott Zlatan Ibrahimovicról. A svéd játékos 2016 nyarán igazolt a Manchester Unitedhez, ahol nagyon gyorsan megismerhették, mind a végtelen egóját, mind a hatalmas arca mögött megbújó lényegesen szerethetőbb személyiségét.

A spanyol középpályás elmesélte, amikor Zlatan először bukkant fel az United edzőközpontjában, a csapat épp elutazott egy felkészülési túrára, így a szupersztárt csak a személyzet fogadta.

Amikor találkozott a szertárossal, Ibrahimovic tetőtől-talpig végigmérte a megilletődött alkalmazottat, majd így szólt:

Ugye tudod, hogy az Isten jött el?

A szertároson – aki még nem ismerte a játékos sajátos stílusát –, enyhe remegés lett úrrá a belépő hallatán, ám ekkor Ibrahimovic hirtelen hatalmas nevetésben tört ki, jelezve, hogy azért annyira nem kell őt komolyan venni.

A svéd az első szezonjában végül 28 góllal bizonyította, hogy nem csak a szája nagy. A szezon végén szenvedett súlyos térdsérülése után idén eddig négyszer lépett pályára, mindannyiszor csereként. Gólt még nem szerzett, de a United hívei remélik, hogy a hétvégi manchesteri derbin fog.

Rovatok