Index Vakbarát Hírportál

Tévez már csak röhög a Kínába igazolásán

2018. január 16., kedd 11:20

Az Argentínába visszatért Carlos Tévez a világ legjobban fizetett futballistája volt a kínai bajnokságban, amíg ki nem vágták Sanghaj Senhuaból január elején, és most azt is megosztotta, hogy mit is gondol az egész kínai kalandról. 

Mármint eddig is elég egyértelmű volt, hogy semmi kedve ott játszani, de most ezt egy viccesnek szánt nyilatkozatban is megerősítette.

"Hét hónapig nyaraltam Kínában, teljesen rendben, hogy a klub elnöke és edzője kritizáltak engem, én sem nagyon tudom, mit csináltam ott" - idézi a Goal.com

Tévez 2017 elején, évi 32 millió fontos fizetésért írt alá, összesen húsz meccset játszott, ezeken négyszer talált be. Az argentin gólonként 3 milliárd forintnak megfelelő összeggel gazdagodott, a szerződése felbontása után pedig már vissza is tért a Boca Juniorshoz.

Persze nem minden Boca-szurkoló felejtette el, hogy tavaly faképnél hagyta őket, hogy Kínába igazoljon, erről a futballista azt mondta, hogy abszolút megérti, ha dühösek rá, de most meg fogja győzni a kétkedőket. 

Rovatok