Index Vakbarát Hírportál

A Fradi-vezér beszólt Husztinak: a szíve helyett a pénzt választotta

2018. január 17., szerda 10:41

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója a Dunaföldvár elleni 16-0-ra megnyert edzőmeccsen beszélt a Nemzeti Sport újságírójának a téli szezonban várható erősítésekről. Orosz nyilatkozata annak ellenére igen erősre sikerült, hogy Paintsil maláriája és opciós joga nem is került szóba, sőt a gyenge vételnek bizonyuló Priskin Tamásról sem derült ki, hogy Felcsútra megy-e vagy máshová, esetleg marad.

"Meglátjuk" – mondta erről Orosz, aki a riporter Huszti Szabolcsra vonatkozó kérdésénél már sokkal közlékenyebb üzemmódba váltott, és ha visszafogott stílusban is, de alaposan és többszörösen is beszólt a télen Székesfehérvárra igazoló volt ferencvárosi tehetségnek.

"Huszti Szabival én akkor találkoztam, amikor járt ide kezeltetni a térdét a srácokhoz, én úgy tudom, hogy egy viszonylag jó anyagi körülmények között élő, nem túl fiatal játékosról van szó.

Láttunk már olyat, aki ilyen esetben a szeretett klubját választotta, én úgy gondolom, hogy Szabinak a Fradi a szeretett klubja. Miért nem ezt választotta, azt tőle kell megkérdezni, nem tőlem.

– felelte Orosz a kérdésre, hogy miért nem náluk kötött ki az egykor a Ferencvárosban nevelkedő futballista. Majd elmondta, mi volt a tárgyaláson, amiből kiderült, hogy a Ferencváros anyagi lehetőségek terén nem veheti fel a versenyt Fehérvárral:

"Vele nem tárgyaltunk, de a klub beszélt a menedzserével,

elhangzott a részükről egy olyan összeg – a menedzsere részéről –, ami a Ferencváros számára nem vállalható.

Tehát ha Orosz nyájas mosolyát lefejtjük a nyilatkozatról, akkor lényegében azt mondta, hogy Huszti öreg és anyagias és hálátlan, hiába nem számítana már neki a pénz, de mégsem a szívére hallgat, pedig a térdét is kikezelték az Üllőin a srácok, inkább elmegy a Videotonhoz, ahol olyan gazdagság van, amiről egy Fradihoz hasonló kis ágrólszakadt klubnál, nem is álmodhatnak.

Rovatok