Index Vakbarát Hírportál

Ronaldo egy szóval elintézte Messit

2018. január 22., hétfő 18:28

Ha a pályán is úgy verné be a ziccereket Ronaldo, ahogy vasárnap lecsapott az egyik játékoskísérő gyerek befejezetlen mondatára, akkor valószínűleg szebb idényük lenne a madridi drukkereknek.

Az idei szezon eddig sem Cristiano Ronaldo, sem a Real Madrid számára nem alakult valami fényesen. A portugál a Deportivo la Coruna elleni meccs előtt mindössze 4 gólnál járt a bajnokságban, a Real pedig csak a negyedik helyen állt, 19 ponttal lemaradva az éllovas Barcelonától. A vasárnapi meccsel Ronaldónak sikerült valamelyest kozmetikáznia a számokon, a 7-1-re nyert találkozó végén kétszer is betalált, így már 6 gólnál jár, és csak alig 13 találattal van elmaradva Messitől.

Hogy még jobb szívvel gondolhasson vissza a vasárnapra, Ronaldónak már a meccs előtt sikerült egy aprócska és ártatlan, de mégis pofátlan tréfával beszólnia Messinek, megnevettetve csapattársait.

A dolog úgy kezdődött, hogy a csapatok némi várakozásra kényszerültek, a játékosokat kísérő gyerekek egyike pedig beszélgetni kezdett Ronaldóval.

– Nekem te vagy a világ legjobb játékosa, Messi pedig...

– Rossz!

Vágott közbe elváltoztatott hangon Ronaldo, kihasználva, hogy a kissrác épp levegőt vett. Egy másik gyerek ezen fellelkesülve még megtoldotta azzal, hogy "a legrosszabb". A Real játékosai szelíd nevetéssel jutalmazták a poénokat, aztán jól elverték a Deport, hogy végre a szurkolóiknak is legyen okuk a vidámságra.

(Borítókép: Power Sport Images / Getty Images Hungary)

 

Rovatok