Index Vakbarát Hírportál

2 öngólt szerzett a spanyol védő, aztán véletlenül egy rendeset is

2018. január 28., vasárnap 14:32

Nem semmi meccse volt az Espanyolban futballozó Mario Hermosónak vasárnap délután: a Leganes elleni spanyol bajnokin összesen három gólban volt benne, csak ebből kettőt a saját kapujába vágott. 

A spanyol védő kálváriája azzal indult, hogy a mérkőzés 11. percében egy erősen középre lőtt labda róla pattant be az Espanyol kapujába, ezzel szerzett vezetett a hazai Leganes. 

A második félidő elején sikerült egyenlítenie a Espanyolnak, de ez nem tartott olyan nagyon sokáig, mert Guerrero a 69. percben ismét megszerezte a vezetést a Leganesnek, aztán a 82. percben ismét Hermoso lett a főszereplő. 

A védő egy kapu elé tekert labdába ért bele úgy, hogy pont elrúgta a saját kapusa elől: az eredmény egy újabb öngól, amivel már 3-1-re ment a hazai csapat. 

A slusszpoén a 88. percben jött, ugyanis Hermoso gólt szerzett, ezúttal az ellenfél kapujába, de ehhez meg nem sok köze volt. Az Espanyol ugyanis egy szabadrúgást végzett el, a labdát kiütötte ugyan a hazaiak kapusa, de pont eltalálta az ott érkező Hermosót, akiről becsorgott. 

Ezzel Hermoso beállította a végeredményt is, 3-2-re nyert a Leganes, ő pedig két öngóllal és egy góllal zárta a bajnokit. 

Rovatok