Index Vakbarát Hírportál

Sztrájkol a Leicester City legjobbja

2018. február 1., csütörtök 19:01

Nem ment edzésre csütörtökön, a SkySports úgy tudja, sztrájkba lépett Rijad Mahrez, a Leicester City támadója. A csatorna szerint azért bojkottálja a tréningeket, mert nem engedték el a Manchester Citybe a szerdán lezárult átigazolási időszakban.

Mahrezért 95 millió fontot, 100 millió eurót kértek, de a City maximum 65 millióig ment volna el. Az algériai szélsőnek állítólag sorozatban negyedszer ígérte meg a Leicester-vezetőség, hogy az aktuális igazolási periódusban távozhat, de ez most sem történt meg.

A Sky Mahrez egyik közeli ismerősére hivatkozik, aki elmondta, a futballista nagyon maga alatt van, mindenképp szeretett volna Pep Guardiola keze alatt játszani, úgy érzi, a lehetőségtől mostani egyesülete kaszálta el, mert túl sokat kért érte.

Mahrez februárban lesz 27 éves, szerződése 2020 nyarán jár le a Leicesternél, a piaci körülményeket nézve a 95 millió font reális pénz lenne érte. Igaz az is, hogy a csatár Pierre-Emerick Aubameyangért alig 60 millió fontot fizetett az Arsenal a Borussia Dortmundnak.

Mahrez a Leicester legjobbja, kulcsember volt a két évvel ezelőtti bajnokcsapatban, a Premier League-szezon játékosának is megválasztották. Nem kicsit neki köszönhető, hogy tavaly a legjobb nyolc közé jutottak a Bajnokok Ligájában.

Rovatok