Index Vakbarát Hírportál

Sterling kihagyta az év ziccerét, de aztán mit csinált?!

2018. február 3., szombat 15:46

Ritka, hogy valaki kihagyja az év ziccerét, és aztán még nagyobb hülyét csináljon magából. Raheem Sterlingnek ez is sikerült a Burnley ellen.

Az angol bajnokság szombat kora délutáni meccsén a Burnley a Manchester Cityt fogadta. A bajnokságot hatalmas előnnyel vezető vendégek alaposan megszenvedtek a meglepetésre hetedik helyen álló hazai csapat ellen. Bár a vezetést viszonylag korán sikerült megszerezni Guardioláéknak, több alkalommal is csak Ederson klasszis védésein múlt, hogy a Burnleynek nem sikerült kiegyenlítenie, végül a kapus sem tudta megakadályozni, hogy dönteten szülessen a meccsen.

A 71. percben Raheem Sterling lerendezhette volna a dolgokat, ám az angol válogatott csatárának két lépésről sem sikerült a tátongó kapuba továbbítania a labdát. 

De még ennél a hibánál is érthetetlenebb, amit közvetlenül ezután tett. Sterling – akinek a környékén sem állt senki – ugyanis valamiért egy műesésnek tűnő valamivel reagálta le, hogy sípcsonttal a kapu mellé pörgette a 100 százalékos ziccert.

Érthetetlen.

Rovatok