Index Vakbarát Hírportál

Rafa Benítez 70 évesen is edzősködni akar

2018. február 4., vasárnap 15:51

Rafa Benítez, a Newcastle United jelenlegi edzője szombaton elmondta, hiába mondja neki a családja, hogy vonuljon vissza, jelenleg úgy érzi, hogy 70 éves korában is edzősködni fog majd – írja a BBC.

Amikor otthon 4-4-2-es felállásban mozgatod a poharakat és a tányérokat, akkor már a családodban is felmerül, hogy talán vissza kéne vonulnod.

- mondta a spanyol tréner, ennek ellenére azonban úgy nyilatkozott, hogy egyelőre esze ágában sincs otthagyni a munkáját, mert imádja csinálni és azt is hozzátette, hogy a legtöbben azért csinálják ezt hosszú évekig, mert kellően szenvedélyesek és hajtja őket a győzelemre való vágyakozás. Ez benne is megvan, így nem tudja elképzelni, hogy hétköznapi életet éljen – mondta Benítez.

Azt is megjegyezte, hogy ehhez egészségesnek kell lenni, ő azonban teljesen egészségesnek érzi magát, nem iszik, nem dohányzik, így 57 évesen sincs semmi baja.

Az persze jó kérdés, hogy hol képzeli el a karrierjét a szebb napokat is megélt spanyol, hiába nyert annak idején BL-t a Liverpooolal és volt olyan csapatoknál mint a Chelsea, a Valencia, vagy a Real Madrid, az elmúlt években nem tudott túl sokat felmutatni, jelenleg pedig a Newcastle csapatával sincs túl jó helyzetben.

Rovatok