Index Vakbarát Hírportál

A Marseille 9, a Bayern München 6 góllal győzött a kupában

2018. február 6., kedd 20:43

A Bayern München az elődöntőbe jutásért, az Olympique Marseille pedig a legjobb nyolc közé jutásért játszott kedden a német és az francia kupában. A két topcsapat összesen 15 gólt rúgva és nullát kapva jutott tovább.

A Marseille ellenfele a második osztályos Bourg Peronnas volt és nagyon durván kijött a két csapat közötti szintkülönbség. A Marseille vendégként 70 százalékban birtokolta a labdát, 15 kapura lövéséből pedig kilencet gólra is váltott. Az első félidőben ötöt, a másodikban négyet rúgtak, Konstantinos Mitroglou pedig mesterhármast szerzett és az ő nevéhez fűződik a mérkőzés talán legszebb gólja is:

A Bundesligát toronymagasan vezető Bayern München a harmadosztályú Paderborn vendégeként lépett pályára. Azonban hiába nyertek 6-0-ra, a kiscsapatot egy rossz szó nem érheti, hisz voltak helyzeteik, a mezőnyben is helytálltak, csak hát náluk nincs Arjen Robben szintű világklasszis.

A holland szélső két gólt és egy gólpasszt jegyzett (igaz, utóbbi az ötösön belül, csúnyán eltört, borzalmas lövés eredménye lett), a mérkőzés legjobbja volt és a legszebb gólt is ő szerezte:

Rovatok