Index Vakbarát Hírportál

Gattuso Milanja legázolta az újoncot

2018. február 10., szombat 17:32 | aznap frissítve

Azok után, hogy a Milan az előző fordulóban döntetlent játszott az Udinese ellen, Gattuso európai kupahelyre hajtó csapatának kötelező volt a győzelem a kiesőhelyen álló SPAL otthonában. Az újonc megverése nem is okozott gondot a Milannak.

Cutrone már a 2. percebne megszerezte a vezetést a vendégeknek, a 20 éves olasz csatár egy kipattanót terelt kapuba, nem túl elegánsan, de a célnak tökéletesen megfelelt.

Ezt követően nému meglepetésre egész a 65. percig kellett várni a következő gólra. Ezt is Cutrone szerezte, nagyjából hasonló koreográfiát követően, mint az elsőt.

A 2-0-s vezetéssel a Milan el is döntötte a meccset, főleg hogy Lucas Biglia a 73. percben már háromra növelte az előnyt egy ajándékba kapott labdából, amit a SPAL kapusa és védője közös ügyetlenkedett a Milan középpályásának lábára egy kidobás során. Biglia pedig köszönte szépen és okosan elcsavarta a labdát a kint álló kapus mellett.

A 4. gól a 90. percben született, megérte kivárni, mert Borini nagyon szépen felrúgta a bal felső sarokba, és az egész támadás jól nézett ki.

 Olasz bajnokság, 24. forduló, szombai mérkőzések:

Pénteken játszották

Nyitókép: Alessandro Garofalo/Reuters

Rovatok