Index Vakbarát Hírportál

Ennél nagyobb trükköt futballcsapat még nem eszelt ki

2018. február 11., vasárnap 20:24

Nem mindennapi jelenetek zajlottak le az angol 5. ligának megfelelő National League-ben, az AFC Wrexham és a Halifax Town meccsén. Az utolsó 10 percben jártunk, amikor a hazai csapat játékosa, Paul Rutherford egy kétes szituáció végén dühösen csapta a földhöz a labdát.

 

Volt már egy sárgája és a félprofi walesi csapat játékosa ezért megkapta a második sárgát. Wrexham közben cseréhez készülődött, ráadásul kettős cseréhez. Rutherford egy darabig vitatkozott, majd lekocogott a pályáról, ahol kezet fogott az éppen beállni készülő társával is, aki erre befutott a pályára, mintha beállna. Utána a másik csere is lezajlott.

A játékvezető mindent feljegyzett, majd folytatódott a meccs, de csak néhány másodpercig. A vendég Halifax játékosok is jelezték, a bíró is gyorsan névsorolvasást tartott és megállította a meccset.

Szegény Jonathan Franksot visszaküldte a vonalon kívülre, aki aztán az eredetileg cserének számító, John Boden helyett beállt, míg a másik cserének (a kiállított Rutherford helyére beálló) John Mackrethnek vissza kellett ülni. Azért a trükk majdnem bejött. A meccs 1-1 lett.

Rovatok